Lash volume lift

Lash volume lift

Deze behandeling geeft de wimpers een lift en een natuurlijke krul. Hierbij worden geen krultang of wimperextensions gebruikt. Ik werk met silicone pads en lotions die geen schade aanrichten aan de natuurlijke wimper. De keratine, collageen en vitamine E zal voor een extra volume zorgen. Daarnaast kan ik naar wens de wimpers voor u verven.

Ik zal u goed adviseren voor de juiste nazorg, zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van u mooie wimpers. Ook na deze behandeling mag u 24 uur niet in aanraking komen met water en dampen, zo kan de keratine filler goed intrekken.

Uw mooie wimpers blijven ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar.

Tijdens de zwangerschap en het gebruik van antibiotica mag u deze behandeling niet ondergaan.

Daarnaast adviseer ik u ter verzorging de reinigende lashfoam te gebruiken. De reinigende lash foam is belangrijk om te gebruiken. De lash foam voorkomt vuilrestjes, met een mogelijke ontsteking tot gevolg. De lash foam zorgt ervoor dat de wimpers langer mooi blijven. De lash foam kunt u bij mij aanschaffen. Ik zal u hierin adviseren.

Bekijk mijn Instagram of Facebook pagina voor foto’s van het resultaat van een lash volume lift behandeling