Gezichtsbehandeling voor mannen in Lelystad

Gezichtsbehandeling voor mannen in Lelystad

Gezichtsbehandeling voor mannen 

De mannenhuid is anders opgebouwd dan de vrouwenhuid en heeft daarom andere verzorging nodig. De huid van de man verschilt van een vrouwenhuid in onder andere structuur, gevoeligheid en talgproductie, wat vaak leidt tot meer onzuiverheden. Om een zuivere, frisse en goed verzorgde huid te krijgen, is deze gezichtsbehandeling voor mannen speciaal samengesteld. Motherhoed gebruikt hierbij een productenlijn die ontwikkelt is voor mannen. Wij heten je graag van harte welkom voor een gezichtsbehandeling voor mannen in onze salon in Lelystad. 

Huidtype gezichtsbehandeling voor mannen

Onze gezichtsbehandeling voor mannen wordt afgestemd op jouw huidtype en bevat een huidanalyse, reiniging, scrub, het verwijderen van onzuiverheden, wenkbrauwen epileren of waxen, een masker, gezichtsmassage en een 24h crème.

Huidanalyse

Onze huidanalyse is geschikt voor de mannenhuid met elk huidtype. Bij elke gezichtsbehandeling voor mannen wordt een gratis huidanalyse gedaan. Zo wordt de behandeling en de producten altijd afgestemd op uw huidtype.

Resultaat van onze gezichtsbehandeling voor mannen

Tijdens de behandeling wordt de huid extra goed gevoed en gehydrateerd. De huid voelt weer soepel aan, kan weer stralen en u bent beter beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Verder wordt ongewenst haar in het gezicht verwijderd en worden onzuiverheden zoals gerstekorrels en mee-eters verwijderd. U stapt de deur uit met een zuivere, frisse en goed verzorgde huid.

50min | €45,-

Meer weten over onze gezichtsbehandeling voor mannen in Lelystad? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gezichtsbehandeling voor mannen