Ontspanningsmassage in Lelystad

Ontspanningsmassage in Lelystad

Ontspanningsmassage in Lelystad

Let op: de ontspanningsmassages zijn woman only!

Een ontspanningsmassage is de bekendste vorm van massages, en is ondertussen al een eeuwenoude vorm van ontspanning. Het doel van een ontspanningsmassage is dat de geest en het lichaam tot rust gebracht worden. Motherhoed biedt de gelegenheid om te genieten van een heerlijke ontspanningsmassage in Lelystad. 

De voordelen van een ontspanningsmassage

Een goede ontspanningsmassage is een stuk meer dan alleen ontspanning. Het zuivert je lichaam en het versterkt je immuunsysteem. Van een ontspanningsmassage wordt je lichaam soepeler, voel je je fitter en je stress wordt verminderd. Kortom, er zijn veel voordelen. Je lichaam zal veel teruggeven als je extra aardig bent voor je lichaam. Ook komt er tijdens de massage een anti-stress hormoon vrij, een lichaamseigen stof dat ervoor zorgt dat jij een goed gevoel krijgt en dat pijn onderdrukt wordt. Het kalmeert het zenuwstelsel in minder dan 5 seconden.

Een ontspanningsmassage bij Motherhoed in Lelystad

Tijdens een ontspanningsmassage bij Motherhoed wordt de gehele achterzijde van je lichaam gemasseerd. Aan de voorzijde van je lichaam worden de hals, schouders en benen gemasseerd. Deze ontspanningsmassage is inclusief gezichtsmassage. 

Heb je een medische aandoening? Overleg dan altijd even met je behandelend arts of het masseren geen kwaad kan. Denk bijvoorbeeld aan een aandoening als een acuut trauma, verwonding, letsel, blauwe plekken, zwelling(en), ontstekingen, tumoren of verdikkingen waarbij de oorzaak nog niet bekend is. 

Meer weten over een ontspanningsmassage?

Ben je geïnteresseerd in een ontspanningsmassage in Lelystad of wil je graag meer weten? Wij helpen je graag verder. Je kunt contact opnemen via onze contactpagina.

Ontspanningsmassage in Lelystad