Manicure/gelpolish en voeten spa

Manicure/gelpolish en voeten spa

Wil je meer weten over manicure/gelpolish en een voeten spa in Lelystad en omstreken? Ik vertel je graag meer. Onze handen en voeten worden in het dagelijkse leven continue gebruikt. Extra aandacht en verzorging voor onze handen en voeten is dan ook al jaren populair. Bij Motherhoed kun je zelf je eigen verwenmoment samenstellen. Uiteraard werkt Motherhoed alleen met holistische, natuurlijke en minerale producten. Hieronder vind je meer informatie per behandeling. 

Voetenspa (inclusief massage en nagellak)  

Voetenspa inclusief massage en nagellak                                            
€20,- excl. nagellak

€25,- incl. nagellak*

*I.v.m. de huidige hygiënerichtlijnen wil ik je vragen om je eigen nagellak mee te nemen.

Tijdens de voeten spa krijg je van mij de ultieme verwen belevenis voor je voeten. Verjong en revitaliseer vermoeide voeten met de voeten spa bij Motherhoed. Reiniging, voedende crème, massage, sugar scrub, eelt verwijderen en een uitgebreide nagelverzorging. Dit gebeurt allemaal terwijl je heerlijk op mijn luxe behandeltafel ligt. Uiteraard kun je dit ook combineren met andere behandelingen.

Manicure (inclusief massage en nagellak)                                              
€20,- excl. nagellak                                                                                                     
€24,- incl. nagellak*

*I.v.m. de huidige hygiënerichtlijnen wil ik je vragen om je eigen nagellak mee te nemen.

De manicure zorgt voor mooie en jeugdig uitziende handen! Tijdens de manicure behandeling krijg je van mij de ultieme verwen belevenis voor je handen. Het voedt en verzacht zelfs de meest droge handen. De natuurlijke en minerale producten trekken razendsnel in, zodat je snel weer verder kunt met je dagelijkse bezigheden. De geur, kleur en aroma tijdens zowel de voeten spa als de manicure behandeling bij Motherhoed zorgen voor het ultieme wellness gevoel.

Gelpolish nagels

Gelpolish nagels zijn interessant voor mensen die geen gel of acryl nagels willen, of mogen vanwege hun beroep, maar die wel mooie, stevige en kras vaste nagels willen hebben. Afbladderende nagellak is verleden tijd, je houdt weken lang prachtige gelakte nagels! Na voorbehandeling van de nagels wordt er eerst een basis laag aangebracht. Daarna volgen 2 lagen in de gewenste kleur. Vervolgens wordt de laag afgewerkt met een toplaag. Na het aanbrengen van elke laag wordt deze uitgehard met een LED/UV lamp. Evenals bij gel- en acryl-nagels, groeit de laklaag bij gelpolish met de natuurlijke nagel mee. Een nagelbehandeling na 3 of 4 weken is dan ook indien gewenst nodig.

Gelpolish nieuwe set:                                        € 22,50

Gelpolish af en op:                                              € 30,-

Gelpolish verwijderen:                                    € 15,-

Persoonlijke vijlenset:                                       € 5,-

Biab treatment € 35,-

Biab treatment met kleurtje € 45,-