Henna Brows in Lelystad

Henna Brows in Lelystad

Graag help ik je verder wanneer je op zoek bent naar een mooie henna brows behandeling in Lelystad. Ik breng tijdens deze behandeling de wenkbrauwen voor jou in het gewenste model. De wenkbrauwen worden tijdens de behandeling geverfd met henna. Indien gewenst kan ik ze ook na de behandeling netjes opmaken met wenkbrauw make-up. Henna verft zowel de haren als de huid, waardoor je vollere wenkbrauwen krijgt. De henna is vrij van schadelijke chemicaliën, parabenen, lood of ammoniak.

 

Verzorging henna brows

Ik zal je adviseren hoe je zo lang mogelijk plezier kunt hebben van je wenkbrauwen. Zo raad ik aan om na de behandeling de eerste 12 uur geen oliehoudende producten gebruiken. Hierna kun je alles weer doen zoals je gewend bent. Veelvuldig gebruik van oliehoudende producten kunnen invloed hebben op de houdbaarheid van. Je kunt deze producten uiteraard bij mij aanschaffen.

 

Browstyling

Naast henna brows kun je ook bij mij ook terecht voor alleen de browstyling en eventueel het verven. Ik werk met de technieken: waxen en epileren. Om het helemaal af te maken kan ik naar wens de wenkbrauwen opmaken.

 

Bekijk mijn Instagram of Facebook pagina voor foto’s van het resultaat van een henna brow of browstyling behandeling.