Powder brows in Lelystad

Powder brows in Lelystad

Graag vertel ik je meer over de mogelijkheden van een powder brows in onze salon in Lelystad. Powder brows is de nieuwste en fijnste techniek van semi-permanente make-up voor de wenkbrauwen. Hierbij gebruik ik een machine met een fijne naald die snel op en neer gaat in de eerste en de tweede huidlaag. Vandaar dat powder brows onder de semi-permanente make-up valt.

Door middel van de fijne naald die snel op en neer gaat wordt er een poedereffect gecreëerd omdat er kleine stipjes achterblijven. Je krijgt hierdoor mooie, natuurlijke en vollere wenkbrauwen.

Omdat semi- permanente make-up in de eerste en de tweede huidlaag zit zal het resultaat na 1,5 jaar tot 2 jaar vervaagd zijn. Een touch up behandeling is dan aan te raden. Het voordeel hiervan is dat de vorm en de kleur jaarlijks aangepast kan worden, meegaand met de laatste wenkbrauw trends.

 

Werkwijze powder brows

Voordat de powder brows behandeling begint worden jouw wensen uitgebreid besproken en zal ik de hele procedure van de behandeling uitleggen. Daarna ga ik over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met jouw wensen en de vorm van je gezicht. Pas nadat je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zal ik starten met de effectieve behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, daarom volg ik volledig de GGD richtlijnen.

De behandeling duurt 2 tot 2,5 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen 6 weken dien je terug te komen voor een touch-up behandeling (inbegrepen in de prijs).

Wanneer je een afspraak wenst te maken voor een behandeling dient hier minimaal 48 uur tussen te zitten. Zo kunnen wij je tijdig voorzien van alle voorzorgsmaatregelen die je minimaal 24 uur voorafgaande aan de behandeling moet treffen.

 

Verzorging powder brows

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Ik zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw prachtige nieuwe wenkbrauwen.

De eerste 72 uur na de behandeling dien je de wenkbrauwen droog te houden en vooral de eerste nacht af te dekken met plastic folie ter bescherming. Ook dien je elke 2 uur een dun laagje vaseline aan te brengen.

Na 72 uur, tot en met 7 dagen na de behandeling mag je de wenkbrauwen dagelijks voorzichtig wassen met een neutrale zeep en nog steeds elke 2 uur een dun laagje vaseline aanbrengen.

Na 4-6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en is het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Bekijk mijn Instagram of Facebook pagina voor foto’s van het resultaat van een Powder Brow behandeling

Powder Brows in Lelystad

Uiteraard ben ik voorzien van een GGD keuring, die in de salon hangt.

Prijslijst Powder brows behandeling

Ombre Powder Brows

€ 320,-

Inc. 1 nabehandeling binnen 6 - 8 weken*

Touch Up

€ 140,-

Binnen 1 jaar*

Extra Touch Up

€ 50,-

Binnen 3 maanden*

Touch Up

€ 175,-

Na 1 jaar tot 1,5 jaar*

Touch Up

€ 199,-

Na 1,5 jaar tot 2 jaar*

*voor bestaande klanten