Microblading in Lelystad

Microblading in Lelystad

Motherhoed verwelkomt je graag voor een microblading behandeling in onze salon in Lelystad. Microblading is dé techniek op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met een blade/mesje met 18 steriele naaldjes in een manuele pen worden fijne haartjes gepigmenteerd met de haargroeirichting mee tussen de eerste en tweede huidlaag. De microblading hairstrokes techniek is dan ook een speciale permanente make-up techniek die een mooie en “natuurlijke look” geeft aan jouw wenkbrauwen. Er worden als het ware imitatie haartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat jouw wenkbrauwen er “net” even wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk.

Wil je graag een iets meer permanente oplossing voor jouw wenkbrauwen? Heb je altijd al gedroomd van mooie, volle wenkbrauwen? Dan is een microblading behandeling zeker het overwegen waard.

Microblading is een nieuwe techniek waarbij ik door middel van hairstrokes de wenkbrauwen de perfecte, volle vorm kan geven, die er toch nog heel natuurlijk uit ziet. Het is een semi-permanente behandeling, wat betekent dat na ongeveer 1,5 jaar de hairstrokes niet meer zichtbaar zijn. Dit laat toe dat de vorm en kleur jaarlijks aangepast kunnen worden, mee gaand met de wenkbrauw trends.

 

Werkwijze microblading

Voordat de behandeling begint worden jouw wensen uitgebreid besproken en zal ik de hele procedure van de behandeling uitleggen. Ook zal het toestemmingsformulier met je doorgenomen worden. Daarna ga ik over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met jouw wensen en de vorm van jouw gezicht. Pas nadat je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zal ik starten met de Powder Brows behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, daarom volg ik volledig de GGD richtlijnen.

De behandeling duurt 2 tot 2,5 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen 6 weken dien je terug te komen voor de na behandeling (inbegrepen in de prijs).

Wanneer u een afspraak wenst te maken voor een behandeling dient hier minimaal 48 uur tussen te zitten. Zo kunnen wij u tijdig voorzien van alle voorzorgsmaatregelen die u minimaal 24 uur voorafgaande aan de behandeling moet treffen.

 

Verzorging

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Ik zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw prachtige nieuwe wenkbrauwen.

De eerste 72 uur na de behandeling dien je de wenkbrauwen droog te houden en vooral de eerste nacht af te dekken met plastic folie ter bescherming. Ook dien je elke 2 uur een dun laagje vaseline aan te brengen.

Na 72 uur, tot en met 7 dagen na de behandeling mag je de wenkbrauwen dagelijks voorzichtig wassen met een neutrale zeep en nog steeds elke 2 uur een dun laagje vaseline aanbrengen.

Na 4-6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en is het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Bekijk mijn Instagram of Facebook pagina voor foto’s van het resultaat van een Powder Brow behandeling

Bekijk mijn Instagram of Facebook pagina voor foto’s van het resultaat van een Powder Brow behandeling

Prijslijst Microblading behandeling

Wenkbrauwen opzetten

€ 280,-

Inclusief nabehandeling tussen de 6 a 8 weken

Touch-up kleur

€ 140,-

Binnen 1 jaar

Touch-up kleur, vanaf

€ 175,-

Na 1 jaar tot 1 1⁄2 jaar

Touch-up kleur, vanaf

€ 199,-

Na 1 1⁄2 jaar tot 2 jaar

Touch-up kleur

prijs op aanvraag

Langer dan 2 jaar

Touch-up elders geplaatste pmu

prijs op aanvraag

Let op! Ben je niet bekend binnen Motherhoed, neem dan even contact op met de salon om de kwaliteit van je wenkbrauwen te controleren. Mogelijk wijkt de prijs af.